keskiviikko 12. joulukuuta 2007

Elli leikkauspöydälle :(

Tänään aamulla eläinlääkäriin Ellin kanssa ja ultrassa todettiin märkäkohtu :(

Tuota pelkäsinkin ja olin lähes sata-varma, että kohtutulehdus on raukalla kyseesä.. Maanantaina oli vielä pirteä ja iloinen itsensä, mutta eilen tiistaina aamusta alkaen apaattinen ja vaisu. Ei syönytkään juuri mitään, mikä on TODELLA epätyypillistä Ellille. Iltapäivällä kun tulin kotiin huomasin, että emättimestä valunut verensekaista mönjää. Soitin heti eläinlääkärille ja kysyin kuinka kiire, kun epäilen kohtutulehdusta. Ilmoittivat, että Keskiviikkoaamulle menee aika. No siinä sitten vaan odottelemaan ja toivomaan, ettei mene yön aikana pahemmaksi (Kuopion huonon päivystystilanteen tuntien..).

Tänä aamuna oli jo huomattavasti pirteämpi, söikin pikkusen ja pihalla kävi pöläyttämässä linnut lentoon lintulaudan alta:) 11.30 eläinlääkärissä sitten diagnoosi ja päätettiin, että leikataan heti. Turha yrittää antibiooteilla pitkittää sairautta, luultavasti edestä löytäisi kuitenkin entistä pahempana.. Ensilääkityksen sai ja alkoi nukkua syliini. Sinne se nyt jäi hoitajien huomaan ja iltapäivällä saan hakea 3-4 aikaan pois.

Kädet tärisee ja jännittää. Toivottavasti kaikki menee hyvin ja saan taas iloisen pikkukoirani takaisin.. <3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Voi Elli ressukkaa, toivottavasti menee kaikki hyvin. Jaksamista ja toivottavasti pirteämpää joulun odotusta teille kaikille.

Mervi kirjoitti...

Tsemppiä Ellille paranemiseen!!
Toivottavasti kaikki meni hyvin ja paraneminen käynnistyy nopeasti :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos muistamisesta, Elli voi olosuhteisiin nähden ihan hyvin. Leikkaus onnistui vissiin kanssa ihan hyvin. Huomaa, et on kipee, mutta on tänään ollu välistä jo paljon pirteempi. Kyllä tämä tästä :)