lauantai 1. joulukuuta 2007

Ellin treenit

Eilen oli hyvät treenit Areenalla. Elisan kanssa oltiin kahdestaan ja treenailtiin erilaisia juttuja, mitä tulee liian harvoin treenattua.

Jennyt alkaa sujua jo oikein hyvin. Välillä saan Elliä käännettyä liiankin hyvin (kääntyy jo ennen hyppyä), mutta ajoituksen ollessa kohdillaan oikein hyvä :D Elisalla ja Essillä tuo tyyli on auttanut rimojen paikallaan pysymisen lisäksi vieläkin tiukempiin käännöksiin..

Pakkovalssialotuksia harkattiin --> hyvä :D
Keppikulmia --> hyvä, sekä itsenäistä pujottelua --> kohtuu hyvä, mutta kunnon vauhti puuttuu vielä itsetunnon puutteessa koiralta.

En taas muistanutkaan, kuinka umpi/kuolleet kulmat putkeen voi olla Ellille vaikeita. Ei kestä yhtään sitä, että lähden liikkumaan seuraavaan paikkaan ennen kuin on mennyt lopullisesti putkeen. Muuten jouksee vaan ohi.. :/Toistoilla ja maltillisella ohjauksella homma toimi ;) --> treeniä.

Mutta vieläkin vaikeempaa oli meidän saada koiriamme kääntymään putkesta 180 astetta vasemmalle, kun itse oltiin putken takana. Koirat kääntyi järestään kerran ympäri putkesta ulos tullessaan. OIkealle käännyttäessä ei mitään ongelmaa ikinä vaikka olikin samanlainen tilanne muuten.
Noh, ei kun opettamaan kerta tällainen onkelma ilmeni :D Essiä palkattiin namilla ja Elliä pallolla. Alkoihan se oikea tapa sieltä löytyä, mutta näitä tullaan jatkossakin treenaamaan ahkerammin;)

Ai juu. Käsi on ihan pirun kipee meikäläisellä. Törmäsin Areenalla olevaan ehkä ainoaan tolppaan, mikä siellä on vähän radan puolella. Toivotaan, että mustelma ei tuosta pahene. Muuten joku luulee, että meikäläinen kohdannut pahempaakin väkivaltaa...

Ei kommentteja: