tiistai 25. joulukuuta 2007

HYVÄÄ JOULUA! :D

Vielä eilen, aattona saatiin nauttia valkeasta maasta, mutta nyt Joulupäivänä lähes kaikki on sulanut pois ja loputkin lähtee varmaan vielä tämän päivän aikana.. Vettä sataa.. HouHou.. Aika masentava joulusää. Pitää varmaan pitää verhot vaan alhaalla ja kuvitella kynttilän loisteessa, että ulkona on 15 astetta pakkasta ja sataa kevyttä lunta.. No joo..

Hyvää Joulua joka tapauksessa kaikille! Meillä oli ainakin mukava jouluaatto. Kotona oltiin, Antti-velikin pääsi inttilästä pois. Seppo joutui olemaan Helsingissä hälytysvalmiudessa kaiken varalta. Olipahan silläkin erilainen JOulu. Kävivät mummin kanssa Järvenpäässä serkuilla Joulupöydässä.

Elliltä saatiin otettua eilen tikitkin pois. Hyvin näytti haava parantuneen, vähän vaan punerti, mutta oli ihan rauhallisen oloinen. Neiti tykittelisi jo täysiä jos pääsisi. En ole vielä uskaltanut antaa olla irti ainakaan Adan kanssa yhtäaikaa --> temuaminen alkaisi välittömästi. Tässä viimeinen kuva Ellistä törppö päässä. Kiltisti antoi olla aina kun tarvitsi laittaa. Törmätessään johonkin ei häkeltynyt yhtään, otti vaan pari askelta takaisin ja tuhahti tuohtuneena " Hitsi, kun ei taas meinannu muistaa tätä liikuntarajoitetta.."

Koirat sai kaikki tietysti omat pikku paketit luuherkkuinensa. Emma-ajokoira ei ottanut pakettia käsittelyynsä ollenkaan, vaan luu oli annettava hänelle suoraan suuhun ennen kuin kelpasi. Elli ei suostunut itse repimään pakettiaan ennen kuin vähän repäisi paperia valmiiksi hänelle. Kaiveli kuitenkin lopulta luun itse ulos paketista. Ada osoitti jälleen omaavansa omatoimisuutta kaikkein eniten. Hän haki tomerasti itse pakettinsa kuusen alta, kiikutti sen häntä pystyssä makuuhuoneeseen ja repi taidokkaasti apinan raivolla luunsa ulos paketista :D Ja tuli vielä takaisin varastamaan Emman paketinkin.. Siinä vaiheessa piti puuttua asiaan.. ;) Tässä taidon näytettä.

Nyt vaan toivotaan lunta, että päästään ulkoilemaan. Jospa uudeksi vuodeksi.. Itse kyllä painun näillä näkymin korkealle Lappiin, Ylläkselle viettämään uuttavuotta. Siellä lunta vielä kuitenkin pitäisi löytyä.
RAUHALLISTA JOULUA!!!

Ei kommentteja: