perjantai 14. joulukuuta 2007

Potilas

Ellin leikkauksesta nyt 2 vuorokautta ja tyttö on vielä kipeän oloinen, mutta välillä osoittaa jo hyviä merkkejä paranemisen suuntaan.

Leikkaus onnistui ilmeisesti hyvin, pyometra ei ollut äitynyt vielä kovin pahaksi. Lääkäri laittoi nestehoidon lisäksi antibiootin ja kipulääkkeen piikkeinä. Kotiin saatiin 10 päivän antibiootikuuri ja Metacamia kipuun.

Eilen alkoi olla iltapäivästä jo paljon parempi; söi ihan ok, alkoi pitää jöötä meidän muille koirille ja otti jopa pari leikinaloitus liikettä Adan kanssa --> mutta vielä ei saa leikkiä!

Torstaina ei kovin paljoa jäänyt antibiootista elimistöön, sillä Elli voi siitä pahoin ja oksensi tunnin kuluessa molemmilla kerroilla. Eläinlääkäri soitti apteekkiin puhelin määräyksen. Apua oksennuksenestolääkkeen muodossa oli tiedossa vasta tälle aamupäivälle. Jätin antibiootin aamulla antamatta ja odotin, että soittaavat apteekista, että lääke on tullut. Turhaan olisin sitä taas oksennuttanut ja hukannut yhden tabletin. Puolilta päivin sainkin sen lääkkeen sitten. Nyt on vajaa kolme tuntia pahoinvointilääkkeen annosta ja kaksi tuntia antibiootista.. Ei ole oksentanut :D Jesh.

Tänään annoin aikaisemmin aamulla jo kipulääkkeen ruoan mukana. Söi huonosti, mutta maksalaatikolla saatiin vähän mahan täytettä.. Ei oksentanut sitä, eli kaikki johtui antibiootista..

Me jatketaan täällä parantelua, toivottavasti viikonloppu jatkuu hyvänä.. ;)

Ei kommentteja: