maanantai 23. helmikuuta 2009

Haaste otetaan vastaan nyt..


Elikkäs Karo haastoi meidät, joten tässä oma vastaukseni haasteeseen:

1) Go to the 4th folder in your computer where you store your pictures.
2) Pick the 4th picture in that folder.
3) Explain the picture.
4) Tag 4 people to do the same!


Tämä kuva on tallenne elämäni tähän mennessä hienoimmista kisoista. Agility MM-08 Helsinki; Elli, elämäni koira, liitää yli esteen kohti seuraavia haasteita. Tuo hetki, nuo kilpailut, ovat edelleen elävästi mielessä ja ne kaikki haluaa elää uudelleen. Pieni, punainen tättähääräni, jolla on edelleen sama lapsellinen ilme silmissä <3. On se vaan niin rakas elukka! Ikinä en olisi uskonut, mitä kaikkea sen kanssa saakaan kokea. huoh..

No niin. Ja tässä tulee sitten haaste seuraaville: Jonna, Mervi, Oili ja Sanna. Olkaapa hyvä ja laittakaa haaste eteenpäin! ;)

Minä jätin koirat perjantaina porukoille hoitoon ja suuntasin junalla kohti sotkamo-vuokatti-akselia. Vietin kivan viikonlopun kaverini Sannan (ja vähän Enninkin ;) kanssa. Perjantaina työt vielä painoi ja rupattelun jälkeen käytiin nukkumaan. Lauantaina sitten virkeenä ylös ja kohti Vuokattia. Ilma oli kaunis ja rinteessä sopivasti porukkaa. Kolmen tunnin sujottelu lumilaudalla riitti tällä kertaa. Kivaa oli. Illalla sitten tyttöjen kanssa vähän *hiphip* paikallisessa ja sunnuntaina palauteltiin :D Kivaa oli tulla takaisin kotiinkin. Koirat oli olleet kilttinä hoidossa :)
Nyt vaan jatketaan arjen pyörittämistä.. Yritetään jaksaa seuraavaan viikonloppuun, kohtahan sekin onneksi on!

Mukavaa viikkoa kaikille!

Ei kommentteja: