tiistai 17. helmikuuta 2009

Kakkapylly ja pentujen tuoksua

Tänään töitten jälkeen koirat pihalle ja takaisin sisään tullessa vähän nuuskaisin ilmaa... Jossain haisee nyt vähän.. No ihan se itte :D Ja kurkkaus Ellin hännän alle. Arvasin! Bingo! Maaru löysällä ja puolet tavarasta housuissa! Eikun vaan pesulle. En tiiä mikä oli mahaa sekoittanut, mutta mitään ongelmaa ei sen jälkeen ole ilmennyt.. Ehkä vaan joku pika-häiriö vatsan toiminnassa. ei vielä riisi-raejuustokuurille.

Sunnuntaina kävin Elisan kanssa vierailulla Oilin ja Tirrin luona.. Siellä oli 2 x trikkejä shelttityttöjä. Ikää 5 viikkoa. Tytöt oli juuri jalkeilla ja jaksoivat viihdyttää meitä hetken ja sit naps. Lamput pimeni ja vaikka kuinka odoteltiin ja odoteltiin, ne vaan nukkui. Oililla kasvaa villejä shelttejä :D Ei vaan. Oikeesti vaikuttivat oikein tyytyväisiltä ja onnellisilta penneleiltä ja mitä niitä nyt siinä ehti seurailla, niin molemmat oli oikein reippaita ja pelottomia. Helppoja käsitellä ja taistelutahtoa löytyi. Kunnon purinat tuntu löytyvän helpolla vaivalla, kun vähän leikitti :D Pennuillahan siis emänä Bluemeadow`s Instant Love "Tirri" sekä Amorosan Ehkä Elvis "Fico!". Loisto vanhemmat ja varmasti loisto pennut - en epäile! Mielenkiinnolla jään odottamaan pentusten kasvua. Vanhemmista ei ainakaan intoa ja vauhtia puutu radalla!

Pentukuume senkun vahvistuu meikäläisellä... Mitenhän sitä kestää.. Ei ehkä mitenkään.. Ja tiiättekö; siihen on vaan yksi lääke, jonka nimeä en uskalla edes sanoa ääneen.. ;)

7 kommenttia:

Karoliina kirjoitti...

Hihiiii :) Mäkin tässä uskottelen itselleni, et kolme on vielä ihan hyvä luku. Ja ku Slaagi on vielä niiin kesken.. Et kolmatta vaan sinnekin. Sheltti kai?!

Miira kirjoitti...

Hahaa.. pahin (ja samalla paras) mahollinen kuume on siellä iskenyt! :)

AnnA kirjoitti...

Juu. katos kolmehan menee siinä kun kaksikin... Kunhan se ensimmäinen vuosi vaan saadaan läpi. Siinä on eniten kuitenkii tekemistä ja näytetttävää ja koettavaa.. Kattotaan nyt.
Niin ja kyllä. shelttihän se ;) Parasta en vaihda! ..ainakaan vielä.. <3

Karoliina kirjoitti...

Hih, mulla on pikku aavistus mistä pentu vois sulle tulle. Oliskos soopeli-soopeli yhdistelmä? :)

AnnA kirjoitti...

Heheee. Karo.. Se olis just sellanen yhdistelmä, mikä mulle sopis:) Mutta tässä elellään vaan hetki kerrallaan ja katsellaan, mitä tuo kevät tuo tullessaan ;)
Toivoa sopii, mutta kaikki on vielä ihan auki..

Karoliina kirjoitti...

Hahaa :) Ja hei nyt keräätte joku viikonloppu kimpsut ja kampsut ja koirat Elisan kans ja tuutte tänne etelään kisaamaan! Olis niin huippua nähdä! Ja ehkä pentukuume pienenee, ku katselette Kriisiä :D Tai pahenee..

AnnA kirjoitti...

Juu, kyllä voidaan tulla joskus. Olis kivaa:) Keväämmällä aletaan varmaan kuoriutua täältä koloista ja lähdetään kisamatkoille. Kunhan on vähän lämmintä ja kiva olla ulkona.. Pakkanen on aika ikävää :D