keskiviikko 11. helmikuuta 2009

vapaatakin välillä

Ihana olla välillä vapaallakin :D Parin viikonlopputyön jälkeen mut palkittiin 4 päivän työviikolla, ja ylimääräinen vapaa osui nyt keskiviikolle.

Aamulla sain nukkua vaille yhdeksään, mistä sitten noustuani lähdinkin käyttämään koiria ulkosalla. Annoin niille ruokaa ja sit nautin itsekin aamupalaa piiiitkään samalla lehteä lukien :) Ihana rauhallinen aamu. Siitä sitten polkaisin Lady Linelle Body Pumpiin ja salille. Oli ihanan virkeä olo ja liikunta maistui. Sieltä tullessa poikkesin vielä kaupassa ostamassa ruoka tarpeita (illalla suunnittelin leipovani piirakan evääksi loppuviikolle :)

Kotiin päästyäni sit söin ja vähän järkkäilin kaikenlaista. Koirien kanssa ehdittiin kunnon lenkille valosan aikaan ja lähdettiinkin jäälle. Kyllä tytöt oli innoissaan. Juoksivat ihan intopinkeinä Ada edellä ja Elli perässä.. Vähintään puolet ajasta kirmasivat kyllä koko sydämensä kyllyydestä. Oli ihana katsoa, kun ne niiin nautti elämästään. :) Kotimatkalla poikettiin vielä kaverin luona ja tultiin sit kotia kahville. Tässä mä vieläkin istun ja juon toista kupillista kahvia. On hyvää :)! Oon alottanu yhden verkkokurssin lasten lääkinnästä ja ajattelin tässä nyt uhrata sille aikaa noin tunnin verran. Ihan kiva tehdä näin vapaapäivänä, kun siihen ei oikein muuten tahdo riittää iltaisin aikaa... eikä kiinnostusta. Illalle oon vielä suunnitellut leffaa tai jotain muuta mukavaa.. Kaverin luo kenties?..

Lauantaina sitten kisaamaan! Perjantaina pitää vielä käydä Kuopiossa treeneissä ja hinkata Adan kanssa ainakin kontakteja, jotta voin lähtee kisaan luottavaisemmin :) Ihanaa päästä jo kisaamaan. Katsotaan, millaista jälkeä saadaan aikaan! PItäkää peukkuja!

1 kommentti:

Karoliina kirjoitti...

No todellakin pidän peukkuja. Tsemppiä hirmuisasti! :)