maanantai 29. kesäkuuta 2009

Hellettä..

Kesä ja kärpäset.. Ja lämmintä! On kyllä ollut hienoja ilmoja juhannuksesta lähtien. Ei ole paljoa kiinnostanut koneella istua, päåivityksetkin laahaa..

Ensi viikonloppuna sitten Agirotuun. Mennään paikanpäälle perjantaina ja kisaurakka aloitellaan lauantaina anivarhain - varmasti.. :D MOlemmat kisaa lauantain virallisissa kisoissa (toinen on avoin SM karsintarata). Sunnuntaina on sitten rento päivä. Me ollaan molempien kanssa joukkueessa nimeltä PIMP MY SHELTIES ( Essi on jotenkin ehkä vaikuttanut nimivalintaan) :). Kyseessä kilp. medi joukkue. Elli joutuu tällä kertaa venymään medihyppyihin. Yleensä ovat nekin kyllä olleet max. sen 40 cm, et kyllä tuo yli varmasti liitää ;) Tulee olemaan mielenkiintoista, ma juoksen kahdella ja Elisa kahdella koiralla :) Tarvitaan paikanpäällä PIKKASEN apua kavereilta, on meinaan muuten mahdotonta saada itsensä radalle oikean koiran kanssa oikeaan aikaan... Lentävä lähtö ja silleen.. :D

Huomenna käydään vetämässä vikat treenit. Kerran viikossa ollaan nyt harkattu, ja koska on ollut kuumaa niin treenit ovat olleet melko lyhyitä ja napakoita ilman turhaa hinkkausta. Adan valeraskaus on vielä vienyt neidin huomiota, mutta Ellin kanssa kaikki tuntuu olevan kunnossa tulevia kisoja ajatellen... Karsintoja odotellaan jo innolla.. ;)

1 kommentti:

Iitu kirjoitti...

Tsempit agirotuun !