sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Lomalaisen mietteitä :)

Kääk, mun kesäloman viimeinen viikko starttaa jo huomenna! :/ Äkkiä on aika tässä kulunut.. Tällä viikolla oli kehnot säät, kun helteet vaihtui viikonlopun jälkeen tuuleen, sateeseen ja noin 5 lämpöasteeseen... On tää Suomen kesä aina täynnä ylläreitä :) Mutta loma se on joka tapauksessa, eikä oo pahemmin päässyt latistumaan. Eka viikkohan mulla oli ihan loisto säät.

Keskiviikkona tultiin työkaverin kanssa Helsinki- Tukholma risteilyltä. Ja mukavaa oli :) Tuli syötyä, juotua, juoruttua, shoppailtua ja tanssittua.. Ja karaokeakin laulettua. Hyvä reissu oli, kiitos Aulille!

Nyt on enää viikko SM-kisoihin ja pikkuhiljaa alkaa kisakuume nousta. Ellin kanssa lähdetään täysillä mukaan ja Adan kanssa näin alkajaisiksi hakemaan hyvää kisakokemusta. Neidin ihka ekat arvokisat! Ei olla edes Piir.mestaruuksista tapeltu :) Hyvä se on, kyllä mä sen tiedän. Harmittaa vaan, että talvi ei ollut tarpeeksi pitkä treeniaika kontaktien opettamiseen. Nyt on tarvinnut ottaa takaisin päin ja vähän jarrutella juoksukontakteja. En ole yhtään varma, mitä ollaan saatu aikaan tän loman aikana. Treeneissä toimii - vedän kädellä, pikku törkki takasin päin nenää kohti ja seis, makupala naamariin. --> juoksee täpöllä käden perässä, pysähtyy alas ja saa namin, tulee käskystä. Tästä voin sit edetä kisatilanteessa pelkkään vetoon, pysähdys vaihtuu pikku hiljentämiseen ;) Mielenkiinnolla odotetaan, ja oikealla asenteella kun ollaan liikkeellä niin eiköhän se siitä. Syksyllä alkaa kontaktitreeni uudelleen - minähän vielä omistan koiran, jolla on hienot kontaktit ;)

Ada ja Elli osallistuu molemmat Yksilö-SM ja onpa heidät molemmat valittu mukaan myös HUPU:n joukkueisiin :) Ellin treenit onkin mennyt oikein hyvin joka kerta.

Agility on kuulunut lomaan aikas laajasti :) Lähinnä Adaa olen treenannut, lisäksi olen koulutellut muita. Reilu viikko sitten käytiin Adan kanssa treenaamassa Mian ja Hippu-sheltin kanssa. Hippu on pieni tehopakkaus, jonka työmotivaatio on kyllä vertaansa vailla. Kunnon taskuraketti!

Tässä Ada ja Hippu treenien jälkeen - malttoivat poseerata :)Perjantaina oli sitten vuorossa toisten kouluttaminen. Elisa ja minä vedetään ainakin kesän ajan kerran kuussa valmennusrinkiä, jossa on kaksi ryhmää. Toiset möllejä/kisavalmiita, toiset kolmosluokan kilpailijoita. Mulla oli tällä kertaa kisavalmiit ja voi, kuinka kivat ja onnistuneet treenit saatiin aikaiseksi. Ohjattavatkin saivat käsitykseni mukaan ahaa! -elämyksiä ja tuntuivat olleen tyytyväisiä. Hienoa! Mukavaa oli päästä taas hieromaan aivonystyröitä ja pohtimaan ratkaisuja ongelmiin. Ja ne onnistumiset, ne kantaa pitkälle!

Eilen meillä oli agilitynäytös YSTI-nimisellä kansantaide ja -musiikkifestivaalilla Lapinlahden Alapitkällä. Meitä oli 7 koirakkoa ja saatiin taas tehtyä agilityä kansalle vähän tunnetummaksi. :) Kivaa oli ja mekin saatiin ottaa näytös ihan treenin kannálta. Oli mm. keinulle palkkaamista ja sen sellaista. Adankin sain napautettua kerran takaisin keinulle kun meinasi heittää lentokeinuna yli ;)

Nyt oon mummon luona Puumalassa ja viihdyttämässä velipoikaa, joka on täällä nyt kesätöissä. Samaisessa kahvilassa, jossa itsekin työskentelin pari vuotta sitten. Tiistaiksi ajan takaisin Kuopioon, jossa käydään epäviralliset kilpailut. Sinne on tarkoitus rakentaa mahdollisimman kisanomaiset puitteet ja päästä sitten treenaamaan ja palkkaamaan kontaktit vielä ennen viikonloppua. :) Perjantaina aamusta sitten nokka kohti Tornioo ja illaksi vielä kisaamaan. Lauantaina sitten kisaillaan joukkuekisat ja sunnuntaina on enää vaan oma lehmä ojassa...

Että näin. Nähdään osan kanssa ainakin sitten Torniossa! :) Jibii!

2 kommenttia:

Karo kirjoitti...

Jee!!! niin huippua nähdä teidät!! E N S I perjantaina! Jes!! :)

Mia kirjoitti...

Tulin taas kurkkimaan kuulumisia ja meidän kauniit neitosethan ne olikin päässeet kaunistamaan uusinta juttua! :)

Tänään illalla taas treenit, saas nähdä, miten menee .. Perjantain jälkeen oon ollut hyvillä fiiliksillä (ainoo, et se keinu hirrrvittää, et onko se nyt sit ongelma), joten toivon mukaan samaisilla fiiliksillä jatketaan viä tän illan jälkeenkin (paimennukset maanantaina meni ainakin pitkästä aikaa hyvin :D).

Zempit viikonloppuun! :)