sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Piirinmestaruuksia ja terveystuloksia :)

Hip hei! Adan loistava putki agirintamalla jatkui pari viikonloppua sitten Iisalmessa, jossa meistä leivottiin medien uusi Piirinmestaruus pari. :) Adan ensimmäinen piirin mestaruus <3. Radat oli vauhdikkaita ja jouhevia mennä. Radoilla oli kunnollista tekemisen meininkiä ja Adan kanssa työskentely tuntui jälleen helpolta :). Agiradoilla kontaktitkin toimi hienosti. Jopa A:lle saatiin ajatusta aina vaan paremmin mukaan ja päätön ryntääminen oli poissa. Tuplanollalla siis piirinmestaruuteen ja näin meillä onkin suora pääsy ensi vuoden SM- kisoihin! :)

Tässäpä linkki Iisalmen Piirinmestaruusratoihin. Ihan ekana on yksi rata HuPun elokuisista kisoista, kaksi viimeistä on Piirinmestaruusradoilta.

http://www.youtube.com/watch?v=1zwgjHvGWO0



Ada (kuva Essi Saarela)

Eilen kisailtiin Varkaudessa Joukkue mestaruuksista. Meillä Elisan kanssa puolustettavana viime vuoden mestaruus. No, tällä kertaa sijoitus vaihtui pronssiin, mutta tyytyväinen olin molempien tyttöjen suorituksiin joukkueradalta. Ada teki ripsakan nollan ja Elli tykitteli hienosti kanssa, mutta yksi rima harmittavasti tippui. Myöskin Essi pudotti muurin palikat ja Elisa uusi Iitun puomivitosen, joten yhteistulokseksi joukkueelle 10 vp.

Ekalla, tavallisella kisaradalla Elli pinkoi kuin vanhoina hyvinä aikoinaan nollan, jolla aika riitti kolmanteen sijaan. Heta oli ykkönen, Kerttu kakkonen, joten huonoille ei hävitty ja jäipä taas nuorempia taakse ;) Mun 10,5- vuotias terästätini <3

Adalle ekalla radalla vauhdikasta menoa, joka kostautui pitkästä aikaa A:n alastulovitoseen. Uusiksi ja pois. Jospa se taas muistuu pidemmän aikaa :) Nyt, kun tulokset alkaa olla kasassa, otamme tän tiukan linjan käyttöön eikä rynnimisiä kontakteilla suvaita. Räyhäreetu...

Ja sitte Raiku. Viralliset terveystulokset varmistui. Polvet siis 0/0, kyynärät 0/0 sekä lonkat A/A :D Niiiiin hienoa!!!!!! :D :D

Raiku edistyi viime kertaisissa treeneissä loistavasti. Nyt oli eka kerta, kun olisin jo voinut jättää hihnan puomilta kokonaan pois! Jesh! Vihdoinkin edistystä alkaa tulla harppauksin!!! Tekniikkana se, et palkkaan sen parilla namilla (ja naksulla) kontaktille (heitän nameja nenän eteen) ja sitten vapautus namialustalle kauas eteen. Katse pysyy näin koko ajan eteenpäin eikä katso mua missään vaiheessa. Vaikuttaa oikein lupaavalle. Ja nyt voin sijoittua itse eteen tai taakse.

Samoin kepit. Ne mentiin eka kertaa ikuna hypyn kautta lähestyen. Hienosti meni joka kerta, ei virheitä :D

Näin me jatketaan. Toivottavasti voidaan startata jollain hyppyradalla ekan kerran vielä vaikka tänä vuonna (kisaikä täyteen marraskuun 20.).

3 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Onnea hyvästä agimenestyksestä ja hienoista terveystuloksista! :)

Jaana, Iisa ja Into kirjoitti...

Onnea onnea ja niin hienot terveystulokset <3!!!
Haluaa tää kyllä nähdä sitten teidän kisoja Raikun kanssa; se on epäilemättä ihan törkeän taitava!

Torstaina me sitten nähdään!

-Jaana&Iisa&Into-

AnnA kirjoitti...

:D Joo, nää terveystulokset oli oikein hieno juttu, varsinkin kun otetaan huomioon, mitä on pari polvea taaksepäin taustalla.

Ja Jaana, Raiku osaa jo aika kivasti, mutta mm. kepit ja varsinkin kontaktit on vielä aika kaukana kisatasosta :D Ja mä oon sale, et me tullaan tekemään paljon hommia tän herran maltin kanssa kisatilanteissa.. :D